Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Manager fysiotherapie aan het woord

Neem contact op met fysiotherapie:

t: [030] 669 08 27
e: fysio@lrjg.nl

Adres: Emile Hullebroeckstraat 60, 3543 BZ Utrecht.

Manager fysiotherapie aan het woord

"Als ik kijk naar de fysiotherapeuten van LRJG, dan zijn zij allemaal professioneel geschoold, houden de vakliteratuur goed bij en zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten en behandelmethodes. Daarnaast zijn ze open en vriendelijk naar patiënten.

Goede zorg bieden en plezierig samenwerken zijn dan ook onze speerpunten. Goede zorg betekent voor ons mensen in beweging brengen en houden.

Samen met de patiënt kijken we wat de beste aanpak is voor zijn of haar klachten. Belangrijk is dat zij zich begrepen voelen en zich op hun gemak voelen bij ons. Een goede uitleg geven hoort daarbij en aangeven wat de patiënt zelf kan doen om de klachten te verminderen.

Onder plezierig samenwerken verstaan wij dat we elkaars patiënten soepel kunnen overnemen bij afwezigheid. En van elkaar leren.

Ik ben trots op ons deskundige fysiotherapeutenteam met 13 fysiotherapeuten die verdeeld over de 4 locaties werkzaam zijn in mooie behandelkamers en goed uitgeruste oefenzalen. De professionele ondersteuning van het planbureau helpt ons enorm, zodat wij tijdens de behandeling niet gestoord worden door telefoontjes. We zijn dan ook al 15 jaar een begrip in de gezondheidszorg in Leidsche Rijn.

"Voor de toekomst willen we verdere stappen gaan zetten in deelname aan wetenschappelijk onderzoek, innovatie van onze behandelmethodes en bijdragen aan onderwijs. Zodat we de beste zorg kunnen blijven bieden."

Loes Knoops, manager fysiotherapie 

reclamebureau anno nu ifthen.nl